Planning, Producing & Booking Quality Artists & Events

YEHUDIT RAVITZ

about  |  discs  |  videos

Discography


2012:סופות של חול <>


2010:יהודית ויעקב - שירים מהבית <>


2008:באה מאהבה הופעה בקיסריה <>


2008:עיר קטנה <>


2004:אוסף להיטים <>


2003:יהודית רביץ <>


2002:מיטב השירים 2 <>


2001:יהודית רביץ והפילהרמונית <>


2000:געגוע <>


1997:איזו מין ילדה <>


1994:עד לאן שהלב לוקח <>


1994:מיטב השירים <>


1993:ומאוד לא פשוט לחכות <>


1990:שם <>


1987:באה מאהבה <>


1984:דרך המשי <>


1983:בוא לריו <>


1982:מילה טובה ואוסף שירים <>


1980:גלוי ונעלם <>


1979:באופן קבוע וחד פעמי <>



Login