Planning, Producing & Booking Quality Artists & Events

MASHINA

about  |  bio  |  shows  |  discs  |  photos  |  videos  |  links

Discography


2012:אנפלג <>


2010:יהלומים בשמיים <>


2010:עסקי הרונ'רול <>


2005:רומנטיקה עתידנית <>


2004:הופעה חיה 2003 <>


2002:גבירותי ורבותי - האוסף השלם <>


1995:מכונת הזמן <>


1995:להתראות נעורים שלום אהבה <>


1993:שיא הרגש <>


1992:מפלצות התהילה <>


1990:העמותה לחקר התמותה <>


1989:גבירותי ורבותי <>


1988:משינה 3 <>


1987:משינה 2 <>


1984:משינה <>



Login
Flag Counter